Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 158

gym-21Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση των εγκεκριμένων Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2014-2015, για τις εξής ειδικότητες:

  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη ΜΥΪΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ – ΒΑΡΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην ΑΕΡΟΒΙΚΗ
  • 1 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στους ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ
  • 2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (με άδεια ναυαγοσώστη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης συμμετοχής στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Μεταμόρφωσης, (οδός Ι. Ράλλη & Δημαρχείο) ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης: www.metamorfossi.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δημοτικού Καταστήματος Μεταμόρφωσης, (οδός Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2824333 Πληρ.: Γεώργιος Γιουβανάκογλου & 213-2012900 Πληρ.: Ευτυχία Παπαθωμοπούλου).

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού