Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Κρωπίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

1111-300x187Η ΚΟΙΝΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΠΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.Κ.) ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), που εδρεύει στο Κορωπί, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Παροχή υποστηρικτικού και διδακτικού έργου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων του Δήμου Κρωπίας» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • 1 ΔΕ Δάσκαλος Ζωγραφικής
  • 1 ΔΕ Καθηγητής Χορού
  • 1 ΠΕ Θεατρολόγος
  • 1 ΔΕ Μουσικός

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: : Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.), Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, 19400, Κορωπί, υπόψη κ. Νέστορα Αποστολόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-6628407 εσωτ. 110). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για πεισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Υδραυλικούς στο Δήμο Οιχαλίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας εποχικών στη ΔΕΗ Δ/νση Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία
Μενού