Είσαι πτυχιούχος πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ; Μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα e-inclusion ως Σύμβουλος Υποστήριξης / Ενημέρωσης.

Κατηγορία: ΕΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 144

NewlogoVellumΗ Vellum Global Educational Services A.E. σε συνεργασία με έναν εκ των μεγαλυτέρων παρόχων τηλεπικοινωνίας  και internet και με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και συσκευών πληροφορικής (Tablet, netbook, Laptop)  δημιουργούν μητρώο πτυχιούχων πληροφορικής ΑΕΙ/ΤΕΙ για τη συμμετοχή τους στο έργο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες  Σύγκλισης» .

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν άμεσα στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης www.e-inclusion.gr  ως «Σύμβουλος- Φυσικό Πρόσωπο» έως και την 19η Ιανουαρίου 2015, οι εγγραφές έχουν αρχίσει και να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Παράλληλα θα πρέπει να υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΔΩ για την υπογραφή σύμβασης με τη Vellum Global Educational Services A.E. εφόσον επιθυμούν να συνεργαστούν με τα συμβεβλημένα με τη Vellum καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση στις 8 περιφέρειες υλοποίησης του προγράμματος.

Οι περιφέρεις είναι οι παρακάτω:

Ανατολική Μακεδονία-Θράκη,

Ήπειρος,

Δυτική Ελλάδα,

Θεσσαλία,

Ιόνιοι Νήσοι,

Κρήτη,

Πελοπόννησος,

Βόρειο Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες, υπόδειγμα σύμβασης, οδηγό υλοποίησης θα λάβετε μετά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία

Μενού