Πώς να τους εντυπωσιάσετε όλους από την πρώτη ημέρα στη δουλειά

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 162

leadership-test-1024x769-300x225Η πρώτη ημέρα σε μια νέα δουλειά προκαλεί άγχος αφού όλα πρέπει να είναι τέλεια και εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου όλα να πάνε όπως τα θέλουμε.

1.Να είστε προετοιμασμένοι

Αν και σε γενικές γραμμές την πρώτη ημέρα συνήθως θα πρέπει να ακούμε περισσότερο τι μας λένε, θα ήταν καλό να κάνουμε και μερικές δικές μας ερωτήσεις προκειμένου να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για την εργασία. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολικές ερωτήσεις. Όλα με μέτρο.

2. Πηγαίνετε νωρίτερα

Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα, προκειμένου να χαλαρώσετε και να ερευνήσετε τον καινούργιο σας χώρο με την ησυχία σας.

3. Αποκτήστε επαφές

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία σε μια νέα δουλειά είναι να βρείτε τους κατάλληλους συναδέλφους για να δημιουργήσετε επαφές. Σε κάθε εργασιακό περιβάλλον δημιουργούνται κλίκες. Ωστόσο, εσείς θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη.

4. Χαλαρώστε

Μπορεί να είστε αρκετά νευρικοί την πρώτη ημέρα της δουλειά σας, ωστόσο, θυμηθείτε να χαλαρώσετε και να είστε ξεκούραστοι, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα σας.

5. Να χαμογελάτε

Μην ξεχνάτε να δείχνετε ευδιάθετοι και χαμογελαστοί απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η πρώτη εντύπωση που θα δώσετε είναι και η πιο σημαντική. Συστηθείτε σε όλους, και κατακτήστε τους με την ευγένεια και το χαμόγελό σας.  Να μην είστε ντροπαλοί.

Πηγή: newmoney.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόωρη σύνταξη για 100.000 ασφαλισμένους
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης
Μενού