Καθημερινά : Δωρεάν Τεστ PAP στο ΠΕΔΥ Ηρακλείου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 163

newego_LARGE_t_1101_54038560Δωρεάν λήψεις του Τεστ PAP πραγματοποιούνται καθημερινά στο ΠΕΔΥ Ηρακλείου στην περιοχή του Εσταυρωμένου σε γυναίκες που το επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν για να ορίσουν ραντεβού να επικοινωνούν καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το τηλ. : 2810 719288

Υπεύθυνη ιατρός κυτταρολόγος είναι η κα Λαίδη Θάλεια, ενώ για τα παθολογικά τεστ που κρίνεται αναγκαίο, παρέχεται δυνατότητα κολποσκόπησης.

Κολποσκοπήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα στο ΠΕΔΥ Ηρακλείου, κάθε δεύτερη Πέμπτη, με υπεύθυνο ιατρό τον Γυναικολόγο κ. Νικολάου Μαρίνο

Τους ως άνω ιατρεία, καθώς και το Τμήμα Εμβολίων, το νέο ειδικό ιατρείο παρακολούθησης σακχαροδιαβητικών ασθενών (λειτουργεί κάθε Τρίτη με υπεύθυνο ιατρό τον κ. Ροβίθη Μανόλη) και τη νέα δομή συμβουλευτικής αγωγής και ενημέρωσης νέων γυναικών στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας που λειτουργεί κάθε Δευτέρα, επισκέφθηκε σήμερα ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο ιατρό του ΠΕΔΥ Ηρακλείου κ. Δημήτρη Κλάδο και την κα Ναταλία Τζουμάνη.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού