Θέσεις Εργασίας για δικηγόρους στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 133

dikigoroi460x250Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) οργανικής θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω με σχέση έμμισθης εντολής, για την Κεντρική του Υπηρεσία στην Αθήνα

Το αντικείμενο απασχόλησης του δικηγόρου που θα προσληφθεί συνίσταται, ενδεικτικά, στην παράσταση και εκπροσώπηση του Ε.Κ.Κ.Α ενώπιον των δικαστηρίων, στην κατάρτιση και τον έλεγχο των συμβάσεων, στη σύνταξη γνωμοδοτήσεων, στην παρακολούθηση της νομολογίας και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Ε.Κ.Κ.Α. και των δομών του εν γένει, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται, κατά κανόνα, στα Γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας του Ε.Κ.Κ.Α., Βασιλίσσης Σοφίας 135 & Ζαχάρωφ στην Αθήνα σε καθημερινή απασχόληση όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Οι όροι της αμοιβής του δικηγόρου καθώς και η υπηρεσιακή του εξέλιξη καθορίζονται με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης με αρ. πρωτ. οικ 2/17132/0022/28-2-2012 όπως ισχύει.

Ο δικηγόρος θα ασφαλίζεται στον οικείο ασφαλιστικό Φορέα σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση στην Κεντρική Υπηρεσία του Ε.Κ.Κ.Α. στη Διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 135 και Ζαχάρωφ Τ.Κ. 11521 Αθήνα κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 8.00 π.μ έως 14.30 μ.μ ή να τη στείλουν ταχυδρομικώς με απόδειξη στην ίδια διεύθυνση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων ορίζεται σε τριάντα (30) ημέρες, αρχίζει την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης σε εφημερίδα των Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη ΔΕΗ Κοζάνης
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Γεωπόνους
Μενού