Θέσεις Εργασίας στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Λαυρεωτικής

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 124

images (11)Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει την σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου με τρία (3) στελέχη για την υλοποίηση της δράσης 6 Συντονισμός και Διαχείριση Πράξης.

  • 1 Οικονομολόγος Πτυχιούχος Πανεπιστημίου
  • 1 Κοινωνικών Επιστημών Πτυχιούχος ΤΕ
  • 1 Ανθρωπιστικών Επιστημών Πτυχιούχος Πανεπιστημίου

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Αίτηση συμμετοχής, διαθέσιμη στα γραφεία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής
2. Βιογραφικό σημείωμα, με φωτογραφία.
3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,
4. Φωτοαντίγραφο πτυχίου, στο οποίο να αναγράφεται ο βαθμός σε δεκαδικά ψηφία
5. Βεβαίωση εμπειρίας από το ταμείο ασφάλισης, συμβάσεις ή βεβαιώσεις για την Επαγγελματική εμπειρία στην ειδικότητα του από τους φορείς όπου έχει διεξαχθεί, στις οποίες θα πρέπει να αναγράφεται επακριβώς η διάρκεια και το είδος της απασχόλησης των υποψηφίων. Ο χρόνος εμπειρίας που δηλώνει ο κάθε υποψήφιος πρέπει να συμφωνεί με το χρόνο που προκύπτει από τη βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που ιδιωτεύουν απαιτείται και η προσκόμιση παραστατικών που να καλύπτουν ενδεικτικά τη χρονική διάρκεια της άσκησης επαγγέλματος. Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Η επικαλυπτόμενη εμπειρία μοριοδοτείται μία φορά. Χρόνος εμπειρίας που δηλώνεται από τον υποψήφιο και δεν καλύπτεται από ασφαλιστικές εισφορές δεν λαμβάνεται υπόψη και αφαιρείται. Η εμπειρία που αφορά πρακτική άσκηση μέσω προγραμμάτων (π.χ. Voucher) μοριοδοτείται κατά το ήμισυ. Επίσης στο ήμισυ υπολογίζεται ο χρόνος εμπειρίας, στην περίπτωση που ο υποψήφιος εργάστηκε με καθεστώς μερικής απασχόλησης.
6. Για τα επιπρόσθετα προσόντα Αντίστοιχα, με πρωτότυπα ή με ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα, καλούνται να αποδείξουν και τα τυχόν επιπρόσθετα προσόντα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, την αίτηση και τα δικαιολογητικά στα γραφεία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής, Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 66, Τ.Κ. 19001, Κερατέα Αττικής, (πληροφορίες στο τηλ. 22990 – 63243) και ώρες: 09:00 – 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσιες η τοπικές εβδομαδιαίες εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (§ 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή : e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέες ειδικότητες στα δημόσια ΙΕΚ εξαμήνου 2015
Προηγούμενο άρθρο
Δεν θα καταβάλουν φόρο εισοδήματος 3 εκατ. φορολογούμενοι
Μενού