Εργαστήριο σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την Adecco

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 117

ergasiakes_allages1-300x200Η εταιρεία Adecco παρέχοντας δυναμικά υπηρεσίες στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πώς να κάνετε τα πρώτα επαγγελματικά σας βήματα και πώς να παρουσιάσετε καλύτερα τα ταλέντα σας.

Οι σύμβουλοι της Adecco, μοιράζονται τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους διοργανώνοντας ένα εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος Adecco Way to Work, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 13:00 – 16:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες στο διαδραστικό αυτό εργαστήριο θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές σχετικά με θέματα όπως: Σύνταξη σωστού/καλού βιογραφικού σημειώματος, τρόποι αναζήτησης εργασίας, αξιοποίηση των Social Media, αποτελεσματικοί τρόποι δικτύωσης κα.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους πυλώνες του προγράμματος Adecco Way to Work και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρει ο κάθε ένας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Ομίλου που προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους υποψηφίους να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να διεκδικήσουν τη θέση του CEO for one Month. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Για παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Προσλήψεις 157 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους και μειωμένου ωραρίου
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Μηχανικούς Συντήρησης στην Coral ΑΕ στη Θεσσαλονίκη
Μενού