Θέσεις Εργασίας για Συνεργάτες στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 166

images (24)Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ανακοινώνει τη συνεργασία με σύμβαση μίσθωσης έργου με 2 εξωτερικούς συνεργάτες για την υποστήριξη της λειτουργίας της Κεντρικής Υπηρεσίας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.)

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:

Πτυχίο: Πληροφορικής ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Τηλεματικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής προσηκόντως αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ ή o Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων ή Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων ή Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία ή Διαχείρισης Πληροφοριών ή Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης ή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή Βιομηχανικής Πληροφορικής ΑΕΙ Τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αλλοδαπής προσηκόντως αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Αποδεδειγμένη, τουλάχιστον διετή, επαγγελματική εμπειρία σε θέματα:  Οργάνωσης και Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων και o Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης Διαδικτυακών Εφαρμογών (σε PHP, Java κ.α.)

 Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 οριζόμενα, αναλογικώς εφαρμοζόμενα.

 Επιθυμητό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) σε συναφές με τα ανωτέρω γνωστικό αντικείμενο, της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής προσηκόντως αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Τα ανωτέρω προσόντα των υποψηφίων θα αποδεικνύονται από πρωτότυπους τίτλους σπουδών, ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφά τους, πρωτότυπα αποδεικτικά των προσόντων ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα τους και νόμιμα αποδεικτικά/βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, με προσκόμιση πρωτότυπων συμβάσεων ή ενσήμων ή Α.Π.Υ. ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφά τους.

Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νομίμως να έχουν απαλλαγεί απ’ αυτές.

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν το αργότερο μέχρι τις 06/03/2015, ώρα 10.00 στην κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕΕ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Ακαδημίας 6, 5ος όροφος) τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση

2. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα

3.Νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων και αποδεικτικών των σπουδών και γνώσεών τους κατά τα ανωτέρω εκτιθέμενα.

5. Την αξιολόγηση των αιτήσεων, των βιογραφικών σημειωμάτων και των λοιπών υποβληθησόμενων εγγράφων θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη, που θα διενεργήσει Επιτροπή Αξιολόγησης, με όσους υποψηφίους κριθεί ότι πληρούν τις, απαιτούμενες από την προκήρυξη, προϋποθέσεις επιλογής.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης καταρτίζει κατάλογο με τους επιλεγέντες υποψηφίους κατά φθίνουσα σειρά αξιολόγησης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την  ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΕΣΠΑ Εργασία Δημοσιογραφική Επιμέλεια : Πρέσια Ιωάνννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επιστημονικός Συνεργάτης με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Ηλεκτρονικούς ή Τεχνικούς Η/Υ στην Αθήνα
Μενού