Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου: Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για λογιστές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 188

seminarioΣειρά δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για λογιστές, με θέμα «Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και αλλαγές – διευκρινίσεις στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων», ξεκινά στην Πελοπόννησο το Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ειδικότερα, ότι τα σεμινάρια -εισηγητής στα οποία θα είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, τ. γενικός διευθυντής φορολογικών ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών- θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου (5 – 10 μ.μ.).

Θα συνεχιστούν το Σάββατο 28 του μήνα στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» (10 π.μ.  – 3 μ.μ.), την Κυριακή 1η Μαρτίου στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (10 π.μ. – 3 μ.μ.), την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Κόρινθο, στο Επιμελητήριο  Κορινθίας (5 – 10 μ.μ.) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Αργος, στο Επιμελητήριο Αργολίδας (10 π.μ. – 3 μ.μ.).

Δικαίωμα συμμετοχής στα εν λόγω σεμινάρια έχουν οι άνεργοι οικονομολόγοι και λογιστές, οι οικονομολόγοι-μέλη του ΟΕΕ που είναι ταμειακά ενήμεροι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014, καθώς και οι ενεργοί λογιστές (ΑΕΙ – ΤΕΙ) που έχουν υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για το 2014.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δήμος Ελληνικού: Δωρεάν εμβολιασμός παιδιών
Προηγούμενο άρθρο
Cine Balkan: Γνωρίστε τα Βαλκάνια στο Balkan Fest στη Θεσσαλονίκη
Μενού