Λήγει στις 27 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα νέα 600 gaming halls του ΟΠΑΠ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 124

27-11-opapΜέχρι τις 27 Φεβρουαρίου θα δέχεται ο ΟΠΑΠ αιτήσεις ενδιαφερομένων που θέλουν να συμμετάσχουν στο project των gaming halls, με την ανάπτυξη 16.500 παιχνιδομηχανημάτων σε περισσότερα από 600 καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη έως την περασμένη Παρασκευή, περισσότεροι από 1.200 ιδιώτες είχαν καταθέσει αιτήσεις και υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτές θα πλησιάσουν τις 1.500.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των ιδιωτών οδήγησε τη διοίκηση της ΟΠΑΠ στην απόφαση να δώσει παράταση μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ κανονικά η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληγε στις 16 του μήνα.

Ανάμεσα στις αιτήσεις των ιδιωτών υπάρχουν και αιτήσεις από πράκτορες που δεν είχαν πάρει μέρος στην πρώτη φάση της διαδικασίας. Θυμίζουμε ότι στην αρχική διαδικασία είχαν καταθέσει αιτήσεις 503 πράκτορες.

Στο μεταξύ, προχωρά με ταχείς ρυθμούς η διαδικασία για ενοικίαση καταστημάτων που θα διαμορφωθούν σε gaming halls.

Στη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΟΠΑΠ έχουν ανταποκριθεί περισσότεροι από 4.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Στόχος του Οργανισμού είναι να λειτουργήσουν τα πρώτα gaming halls μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΟΠΑΠ, όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των gaming halls θα έχουν δημιουργηθεί 10.000 νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης, η ΟΠΑΠ εκτιμά ότι τα καθαρά έσοδα της εταιρείας από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα θα κυμανθούν μεταξύ 800.000 ευρώ και 1.000.000, από τα οποία το 25% αποτελεί το εμπορικό κέρδος των ιδιωτών – ιδιοκτητών των gaming halls.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
«Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»: Έκδοση ηλεκτρονικών καρτών για οδηγούς ΑμΕΑ
Προηγούμενο άρθρο
Μείωση στο φόρο εισοδήματος – Ποιοι την δικαιούνται ;
Μενού