Δείτε ποιες κάρτες αντικαθιστά η Eurobank

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

pistotikes-kartesΗ Eurobank προχωρά στην αντικατάσταση των χρεωστικών καρτών TT Visa Electron & T Bank Debit Visa με τη χρεωστική κάρτα Debit MasterCard.

Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο μετάπτωσης των χρεωστικών καρτών του πρώην Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στα λειτουργικά συστήματα της Τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ και με κύριο στόχο τη διασφάλιση των συναλλαγών των πελατών μέσω των καρτών τους καθώς η νέα κάρτα παρέχει αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών λόγω της τεχνολογίας Chip & Pin που διαθέτει.

Οι υφιστάμενες κάρτες TT Visa Electron & T Bank Debit Visa θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 30/04//2015.

Οι πελάτες – κάτοχοι των παραπάνω καρτών, θα πρέπει να επισκεφτούν πριν την 01/05/2015, οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου ΝΤΤ της Eurobank προκειμένου να αντικαταστήσουν την παλαιά τους κάρτα με τη νέα Debit MasterCard και να την συνδέσουν με τους καταθετικούς λογαριασμούς που ήδη χρησιμοποιούν.

Επιπλέον η νέα κάρτα Debit MasterCard συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή για καθημερινό όφελος σε ευρώ σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις. Περισσότερα για το πρόγραμμα θα βρείτε στο www.epistrofi.gr

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μενού