Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

ergasia28_3_5Θέσεις Εργασίας με Σύμβαση Έργου ανακοινώθηκαν  από το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θέση που σας αφορά  μπορείτε να πατήσετε πάνω στους σχετικούς συνδέσμους :  

Σύμβουλοι για την υποστήριξη απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, και ειδικότερα του Έργου: «Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας: Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. – Άξονας Προτεραιότητας 4» με MIS 491402 και Υποέργου 15 «Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας (υλοποίηση) – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» (Πτυχίο στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές ή οικονομικές επιστήμες)
Καταληκτική ημερομηνία: 01/09/2015

Συνεργάτες για ποιοτικό έλεγχο της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, και ειδικότερα του Έργου: «Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας: Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. – Άξονας Προτεραιότητας 4» με MIS 491402 και Υποέργου 15 «Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας (υλοποίηση) – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» (Πτυχίο στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές ή οικονομικές επιστήμες)
Καταληκτική ημερομηνία: 01/09/2015

Εκπαιδευτές/τριες σε εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό έργο για αποφοίτους Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, και ειδικότερα του Έργου: «Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας: Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. – Άξονας Προτεραιότητας 4» με MIS 491402 και Υποέργου 5 «Υλοποίηση του θεωρητικού μέρους της επιμόρφωσης – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» (Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)
Καταληκτική ημερομηνία: 10/05/2015

Συνεργάτες για θέσεις γραμματειακής υποστήριξης (Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ., ΕΠΑ.Λ.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, και ειδικότερα του Έργου: «Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας: Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ. – Άξονας Προτεραιότητας 4» με MIS 491402 και Υποέργου 5 «Υλοποίηση του θεωρητικού μέρους της επιμόρφωσης – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» (Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)
Καταληκτική ημερομηνία: 10/05/2015

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Το νέο σύστημα εξετάσεων για Α΄- Β΄Λυκείου
Προηγούμενο άρθρο
Θετική άποψη για την επιχειρηματικότητα έχουν οι Έλληνες
Μενού