Θέσεις Εξειδίκευσης για Ιατρούς στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

BΤο Yπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την προκήρυξη τεσσάρων θέσεων ειδικευμένων ιατρών, για εξειδίκευση στην Β” ΜΕΘ του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».

Αιτήσεις υποβάλλουν ειδικευμένοι ιατροί Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις ανωτέρω θέσεις, που θα συνοδεύονται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) αντίγραφο ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Πτυχίου (οι ιατροί απόφοιτοι ιατρικών σχολών χωρών που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να προσκομίζουν και βεβαίωση ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ. Οι ιατροί απόφοιτοι ιατρικών σχολών χωρών-μελών της ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να προσκομίζουν και άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος).

β) Βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας Υπαίθρου ή νόμιμης απαλλαγής.

γ) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή άλλου εγγράφου δημόσιας αρχής, από το οποίο να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια.

δ) Αντίγραφο του τίτλου ιατρικής ειδικότητας.

ε) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι: α) Ο ιατρός εφόσον επιλεγεί, δεν θα ασκεί ελεύθερο επάγγελμα και β) δεν κατέχει άλλη δημόσια ή ιδιωτική θέση.

Τα ανωτέρω θα υποβάλλονται Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Ιατρών ΕΣΥ (δια του πρωτοκόλλου)από 12/3/2015 έως 26/3/2015. Για όσες αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικώς, ως ημερομηνία υποβολής θα λαμβάνεται η ημερομηνία αποστολής των ΕΛΤΑ.

Συνέντευξη της Μ.Ε.Θ. του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα λάβει χώρα στις 3/4/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της 3ης και 4ης Υ.ΠΕ.(Αριστοτέλους 16 Θεσσαλονίκη) .

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας Ειδικευμένων Εργατών για οικοδομικές εργασίες στην Καστοριά
Προηγούμενο άρθρο
Ολη η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Κ/2015 για 110 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ
Μενού