Φαρμακοποιός στο Κοινωνικό Φαρμακείο στο Δήμο Π. Μελά

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 166

farmakopoios_626_355Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός φαρμακοποιού για την στελέχωση του Κοινωνικού Φαρμακείου των Κοινωνικών δομών της πράξης «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Παύλου Μελά», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Για τη στελέχωση της δομής θα απασχοληθεί ένα άτομο:

Φαρμακοποιός στο Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Π. Μελά

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακοποιού ΑΕΙ / ΤΕΙ ή Πτυχίο βοηθού Φαρμακοποιού ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής.

β) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ
  • να μην έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Φ1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση: ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Πτολεμαίων 35 & Συγγρού,
Τ.Κ. 54630 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
απευθύνοντάς την στον υπεύθυνο του προγράμματος υπόψιν κ. Βραχνό Αλέξη
Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 526150.

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του έναν ή περισσότερους κωδικούς θέσεων για μία ή περισσότερες ειδικότητες της ίδιας ή διαφορετικής κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ , ΤΕ και ΔΕ), εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση προσόντα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου, Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, Τ.Κ. 54630.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής)»:

α) στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση

β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.arsis.gr)

Κατεβάστε το  έντυπο της αίτησης εδώ

Διαβάστε της οδηγίες συμπλήρωσης εδώ

Πηγή: career.duth.gr

Μενού