Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 258

emprego-300x152Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας γνωστοποιεί οτι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη για τον τομέα του Προγραμματισμού, της Πληροφορικής & της Διαφάνειας ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα Οργάνωσης και Λειτουργίας των Ηλεκτρονικών και Μηχανογραφικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς επίσης σε θέματα επικοινωνίας και ηλεκτρονικής προβολής του Δήμου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Α) Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
Β) Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι αυτά πληρούνται.
Γ) Να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο με τα απονεμόμενα από τα Ελληνικά ΑΕΙ πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Δ) Να έχουν ειδίκευση σε σχετικό επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως «επαγγελματίες ειδικής εμπειρίας».
Ε)Να διαθέτουν γνώση και εμπειρία σε έργα μηχανογράφησης – πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
ΣΤ) Να διαθέτουν 5ετή τουλάχιστον εμπειρία σε αντικείμενο σχετικό με την Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός προθεσμίας πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα «Καθημερινά Νέα» της Τρίπολης. Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο, (αρμόδια υπάλληλος η κα Καμβύση Αλεξάνδρα, τηλέφωνο 27573 60202). Οι αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, για να γίνουν δεκτές ως εμπρόθεσμες, πρέπει να έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης πενθήμερης προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη ως αποδεικτικό στοιχείο της αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου της αποστολής.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποβάλλονται με την αίτηση:

α)
Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) τίτλο σπουδών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,
δ) υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας,
ε) υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα προβλεπόμενα έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των λοιπών, γενικών και τυπικών, προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/2007.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Άργος Ορεστικό
Μενού