Πρόγραμμα πρακτικής ασκησης στη Γερμανική εταιρία Σιδηροδρόμων Deutsche Bahn

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

51-300x154Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στη θυγατρική της εταιρείας, DB Schenker, για χρονικό διάστημα ίσο με 18 μήνες.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ειδικευτούν στους τομείς όπως η παραγωγή, το IT, οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τα χρηματοοικονομικά, η ελεγκτική και οι ανθρώπινοι πόροι. Παράλληλα θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και συνεδρίες mentoring, ώστε να ξεκινήσουν την καριέρα τους στα διεθνή logistics.

To πρόγραμμα θα διεξαχθεί τόσο στη Γερμανία όσο και στην Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο στους τομείς της διοίκησης, της μηχανικής, των ανθρωπιστικών επιστημών ή της νομικής με προσανατολισμό τα logistics, τις πωλήσει ή το μάρκετινγκ, την ελεγκτική και τα χρηματοοικονομικά ή τους ανθρώπινους πόρους.

Επίσης, σύμφωνα με το Εθνος απαιτείται εμπειρία στον τομέα των logistics, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2) και άριστη γνώση της γλώσσας στην οποία θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Αιτήσεις

Το πρόγραμμα για τους υποψηφίους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη Γερμανία έχει κωδικό 227715 και θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου 2015.

Οι υποψήφιοι για τη Γερμανία θα πρέπει να αποστείλουν, έως τις 27 Μαρτίου, αίτηση στην αγγλική γλώσσα, συνοδευόμενη από βιογραφικό, συνοδευτική επιστολή και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την ιδιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: careers@deutschebahn.com

Για όσους ενδιαφέρονται για τις υπόλοιπες χώρες θα πρέπει να αποστείλουν τα συγκεκριμένα έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ΑΝΝΑ.SOJKA@dbschenker.eu   έως το τέλος Ιουλίου.

Πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στην ιστοσελίδα της DB Schenker,

http://www.dbschenker.com/ho-en/career/graduates/traineeprogram/eurotrail_2015.html

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
31 Θέσεις Εργασίας Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Κομισιόν
Προηγούμενο άρθρο
Πανελλαδικές εξετάσεις 2015: «Πρεμιέρα» στις 18 Μαϊου
Μενού