Θέσεις Εργασίας για Ειδικούς Συνεργάτες στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 145

επιλογή-εργαζόμενου3Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και ως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος θα απασχολείται ως σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα οργάνωσης τουριστικής προβολής & ανάπτυξης του Δήμου και της Σύρου, καθώς και σε θέματα Διοίκησης Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και της αποδοτικότερης προβολής της Σύρου και την ανάδειξη του τουρισμού ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα διορισμού καθώς και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στο άρθρο 163 του Ν. 3584/2007.

1)
Να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι της Σύρου.
2) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων τους της θέσης που επιλέγουν (άρθρου 14 του Ν. 3584/2007).
3) Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές (άρθρο 15 του Ν. 3584/2007).
4) Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση, που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την παραπάνω θέση (άρθρο 16 του Ν.3584/2007).
5) Να μην έχουν απολυθεί από προηγούμενη κατεχόμενη συναφή θέση για πειθαρχικούς λόγους (άρθρο 17 του Ν. 3584/2007).
6) Να είναι κάτοχοι Πτυχίου Α Ε Ι Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
7) Να έχουν γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
8) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ2/C2)
9)Επιπλέον προσόντα θα συνεκτιμηθούν

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας στο γραφείο μητρώων προσωπικού του Δήμου (αρμ. κ. Βαρθαλίτη τηλ. 2281360917/918) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αίτηση
β) Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
γ) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
δ) Αντίγραφα των απαιτούμενων τίτλων σπουδών
ε) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα του άρθρου 16 του Ν. 3584/2007 καθώς και οποιαδήποτε άλλα δικαιολογητικά αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα προσόντα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για άτομα για digital marketing
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Στυλίδας
Μενού