Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 146

ekpaideutikiΑπό την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομου Αχαϊας ανακοίνωσε την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ18.23-ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Πλοίαρχοι) για τη διδασκαλία μαθημάτων στο 4o ΕΠΑΛ Πατρών, διάρκειας 08 ωρών/ εβδομάδα, έως τέλους του διδακτικού έτους 2014-15.

Τα τυπικά προσόντα για ένταξη στην ανωτέρω ειδικότητα σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 118102/Δ1/25-07-2014 (ΑΔΑ: Β3Ξ69-ΣΦΤ) εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. είναι:

Πτυχίο Σχολής Πλοιάρχων (ΑΕΝ) ή Ραδιοτηλεγραφητών, Δοκίμων Αξιωματικών Καταστρώματος, Δοκίμων Αξιωματικών Ασυρμάτου (ΑΔΣΕΝ) της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής (1) και πτυχίο παιδαγωγικών σπουδών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) ή πτυχίο που αντικαθιστά αυτό της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.(2)

(1) Οι κάτοχοι πτυχίου εξωτερικού απαιτείται να έχουν απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να έχουν πιστοποιητικό ελληνομάθειας για την πλήρη γνώση και την  άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας που χορηγείται από την επιτροπή του άρθρου 14. παρ.10 του Ν.1566/1985 ή από το Πιστοποιητικό Γλώσσας (επίπεδο Γ2). Το πιστοποιητικό αυτό απαιτείται και για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΔΕ και ΤΕ.

(2) Για τους κλάδους και τις ειδικότητες στους οποίους ορίζεται ως τυπικό προσόν η κατοχή πτυχίου παιδαγωγικών σπουδών ή  βεβαίωσης τρίμηνης παιδαγωγικής επιμόρφωσης της ΑΣΠΑΙΤΕ διευκρινίζεται ότι για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών δεν είναι απαραίτητη η κατοχή πτυχίου ή βεβαίωσης παιδαγωγικών σπουδών της ΑΣΠΑΙΤΕ ή άλλων ισοδύναμων πτυχίων (όπως αυτά αναφέρονται στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 6 του Ν.2525/1997-ΦΕΚ 188Α΄). Πλην όμως, κατά τις προσλήψεις προηγούνται στον οικείο πίνακα οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν τα πλήρη προσόντα, δηλαδή έχουν και παιδαγωγική επιμόρφωση.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα ανωτέρω τυπικά προσόντα καλούνται να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Δ/νσης Δ.Ε. Αχαΐας, Γιαννιτσών 5 και Ηπείρου στην Πάτρα, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά από την Τρίτη 24/03/15 μέχρι και τη Δευτέρα 30/03/2015 και ώρα 11.30 π.μ.

1) Πιστοποιητικά/έγγραφα στα οποία να αναγράφονται: ο προσωπικός Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), η Δ.Ο.Υ, το ΑΜΚΑ, ΑΜ ΙΚΑ.
2) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
3) Πρωτότυπος βασικός τίτλος σπουδών.
4) Πρωτότυποι τίτλοι τυχόν μεταπτυχιακών σπουδών.
5) Πρωτότυπο Πιστοποιητικού ΑΣΠΑΙΤΕ (αν υπάρχει).
6) Δικαιολογητικά αναγνωρισμένης προϋπηρεσίας στη Β/θμια Εκπαίδευση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια : Πρέσια Ιωάννα
(info@espaergasia.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους Γραφείου σε Μεταφορική Εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν εξετάσεις για κερατόκωνο σε άτομα με σύνδρομο Down
Μενού