Θέσεις Εργασίας για εποχικούς στη Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 137

ergasia23Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αττικής ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες στην υπηρεσία καθαριότητας. Η πρόσληψη θα γίνει για τους εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης αριθμού ατόμων:

8 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

2 ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

Για την κατηγορία ΥΕ
Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, για τους οποίους ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα, προσκομίζουν βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης.
Εφόσον οι ανωτέρω υποψήφιοι είναι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 07 Απριλίου ως 14 Απριλίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου, στο πρωτόκολλο. Πληροφορίες και έντυπα της προκήρυξης και των αιτήσεων στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (1ος όροφος).

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Σήμερα η υπαγωγή των προσωπικών στοιχείων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Πωλητές στα Χανιά
Μενού