Θέσεις Εργασίας για Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Σφακιών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 125

αρχείο λήψης (30)Ο Δήμος Σφακιων ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2014‐ 2015.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σφακίων (αρμόδιος: κος Σοφούλης Πέτρος τηλ. 2825340000) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

 ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους (έντυπο αίτησης παρέχεται από την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σφακίων) πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:

1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι είναι άνεργος‐η, ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Κοινωνικούς Λειτουργούς στο Δήμο Ρόδου
Προηγούμενο άρθρο
Αντισυνταγματικός ο νόμος για τις μετεγγραφές
Μενού