Θέσεις Εργασίας για Παιδιάτρους στο Δήμο Καλαμάτας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

BΑπό τον Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο, για την υλοποίηση του έργου της ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας των παιδιών προσχολικής ηλικίας, που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ήμου Καλαμάτας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, ατόμου:

1 ΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση ήμος Καλαμάτας, Αριστοδήμου 22, Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα, απευθύνοντάς την στο τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη Κοκκώνη Αναστασίας, Λαζάρου Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2721360829).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Ιατρούς στο Δήμο Αθηναίων
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ στο Κιλκίς
Μενού