Θέσεις Εργασίας για Εξωτερικούς Συνεργάτες στο Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 140

change-300x225Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο πλαίσιο υλοποίησης από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (Επιτροπή Ερευνών, 151/31-3-2015) του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο: «Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παράσχουν έργο μετά από διαδικασία αξιολόγησης βιογραφικών σημειωμάτων, τίτλων σπουδών, λοιπών δικαιολογητικών καθώς και των ιδίων των υποψηφίων, με σύμβαση ανάθεσης έργου, ως εξής:

Α. Έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη (Κωδικός Θέσης: Α) για την παροχή έργου Οικονομικής Διαχείρισης και σχετικών Λογιστικών – Φοροτεχνικών Υπηρεσιών με ειδικότερο παραδοτέο έργο τη Λογιστική υποστήριξη του Ε.Λ.Κ.Ε. σε όλο το φάσμα των εκτελουμένων εργασιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του άνω αυτοχρηματοδοτούμενου έργου για το χρονικό διάστημα από την έγκριση της ανάθεσης και μέχρι δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας, μετά από έγκριση των αρμοδίων οργάνων και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του Νόμου, με συνολική προβλεπόμενη αμοιβή ύψους 21.000,00€ (είκοσι ενός χιλιάδων ευρώ)

Απαιτούμενα προσόντα:

1. Κατοχή Πτυχίου A.Ε.Ι. Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή πτυχίου αντίστοιχης ειδικότητας άλλου συναφούς Τμήματος A.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισοτίμου και αντιστοίχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής.

2. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 οριζόμενα, αναλογικώς εφαρμοζόμενα.

3. Γνώση χειρισμού Η/Υ με έμφαση στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

4. Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία, ενός (1) τουλάχιστον, έτους, σε αντικείμενο συναφές με αυτό της υπό πλήρωσης θέσης με έμφαση στην εφαρμογή των διατάξεων του ΕΓΛΣ, των Ελληνικών Λογιστικών προτύπων.

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Ειδικούς Πληροφορικής το ΤΕΙ Θεσσαλίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Φυσικούς Ιατρικής / Ακτινοφυσικούς στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας
Μενού