Θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 130

employees-300x198Η BEEREALESTATE σας προτείνει θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Beerealestate αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα γραφείων παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, απαριθμώντας: 20 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, συνολικά πάνω από 110 συνεργάτες.

Περιγραφή θέσης εργασίας για τις πόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη: οι υποψήφιοι σύμβουλοι διαχείρισης ακίνητης περιουσίας της Beerealestate, μετά από υψηλού επιπέδου εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων στον χώρο του real estate και πιστοποίηση (BeeBase, BeePractice), θα είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία επιτυχημένη καριέρα στον κτηματομεσιτικό χώρο, απολαμβάνοντας τις μέγιστες αμοιβές της αγοράς που φθάνουν μέχρι και το 100% της συνολικής κτηματομεσιτικής αμοιβής.

Στους συνεργάτες μας διατίθενται: χρήση του πιο εξελιγμένου διαδικτυακού μεσιτικού προγράμματος (BeeIntrahome), ενεργή υποστήριξη σε θέματα marketing και διαχείρισης εξόδων, γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη, δραστηριοποίηση σε πρότυπα υψηλών προδιαγραφών ώστε ν” ασκείται το επάγγελμα του συμβούλου ακινήτων, με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

Απαραίτητα στοιχεία: ο υποψήφιος συνεργάτης της Beerealestate πρέπει να έχει απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον, επαγγελματική φιλοδοξία, επιθυμία για καριέρα στον χώρο του real estate, ευχέρεια και άνεση στην επικοινωνία, διάθεση για δυναμική εργασία.

Εάν θέλετε κι εσείς να γίνετε σύμβουλος ακινήτων – συνεργάτης της Beerealestate, έχετε υψηλούς στόχους και είστε αποφασισμένοι να τους επιτύχετε, σας περιμένουμε για συνέντευξη στα κατά τόπους γραφεία μετά την επικοινωνία σας με την εταιρεία.

Ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής βιογραφικών με e-mail: info@bee-realestate.gr

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Στελέχη Πωλήσεων σε Τουριστική Εταιρεία
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών
Μενού