Θέσεις Εργασίας στο Αρχαίο Θέατρο Αρχαίας Σικυώνας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 139

arxaiologoi1Πρόσληψης εργατοτεχνικού προσωπικού για την εκτέλεση του έργου «Αποκάλυψη Προστασία και Ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου της Σικυώνας» το οποίο υλοποιείται μέσω Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦ.Α. Κορινθίας.

  • 2 ΔΕ Εργατοτεχνίτες και ελλείψει αυτών ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες
  • 1 ΔΕ Εργατοτεχνίτης
  • 6 ΥΕ Ειδ. Εργάτες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας στην διεύθυνση:
ΕΦ.Α. Κορινθίας, Α
ρχαία Κόρινθος 20007
υπόψη: κας Μαριάννας Ιατράκη
τηλ. επικοινωνίας: 2741032630 εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 29-04-2015 έως 06-05-2015).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρακτική άσκηση για σπουδαστές/φοιτητές στην iprovidenow
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Χημικούς Μηχανικούς στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Μενού