Θέσεις Εργασίας για Διευθυντές Διευθυντής Τμήματος Ηλεκτροφυσιολογικών Μελετών & Βηματοδότησης στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

ergasia14_9Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση Διευθυντή Τμήματος Ηλεκτροφυσιολογικών Μελετών & Βηματοδότησης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών.

Απαραίτητα προσόντα είναι:

(α) Η κατοχή τίτλου ειδικότητας Καρδιολογίας τουλάχιστον από δεκαετίας και αποδεδειγμένη εμπειρία και απασχόληση σε διεθνούς κύρους αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλους τους τομείς της καρδιολογίας, με ιδιαίτερη έμφαση στο γνωστικό αντικείμενο της ηλεκτροφυσιολογίας και βηματοδότησης.

(β) Αποδεδειγμένη μεταπτυχιακή εξειδίκευση σε διεθνούς κύρους ιδρύματα της αλλοδαπής. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε αποκτηθέντες τίτλους διεθνούς αναγνώρισης.

(γ) Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται αποδεδειγμένα πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.

(δ) Κατοχή διδακτορικής διατριβής ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού Αναμένεται ότι οι υποβάλλοντες θα έχουν να παρουσιάσουν υψηλής απήχησης και διεθνούς αναγνώρισης κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.onasseio.gr/

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Νοσηλευτές στο Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές σε γραφείο Παροχής συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη
Μενού