Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 141

ergasia14_9Το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρµακευτικής Χηµείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύµατος Ερευνών ενδιαφέρεται να επιλέξει έναν (1) συνεργάτη στο πλαίσιο του έργου ««Εξατοµίκευση θεραπευτικών προσεγγίσεων κατά του µελανώµατος µε σύζευξη µεθοδολογιών συστηµικής βιολογίας και ευφυών µεθοδολογιών εξόρυξης δεδοµένων, [PROMISE]» (κωδικός Έργου 12CHN204).

Το έργο «PROMISE» χρηµατοδοτείται στο πλαίσιο της ∆ράσης ∆ιµερείς, Πολυµερείς και Περιφερειακές Ε&Τ Συνεργασίες που εντάσσεται στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ-ΙΙ, Πραξη: «∆ιµερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας 2012-2014»,, του ΕΣΠΑ 2007-2013, µε συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους.

Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο επιστηµών της ζωής (βιολογία, βιοχηµεία, ιατρική κ.α) και Μεταπτυχιακός τίτλος εξειδίκευσης σε συναφείς επιστήµες.

Προσόντα που θα συνεκτιµηθούν:
Εµπειρία σε µοριακές τεχνικές (µε έµφαση στην αποµόνωση DNA/RNA από κύτταρα και ιστούς καθώς και PCR) τεχνικές ανοσοιστοχηµείας και κυτταροκαλλιέργειας (µε έµφαση στις πρωτογενείς καλλιέργειες). Επίσης, συµµετοχή σε ευρωπαϊκά προγράµµατα θα κριθεί θετικά.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.eie.gr/

Πηγή: career.duth.gr

Μενού