Θέσεις εργασίας στη Διοίκηση Δάσους Ταξιάρχη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 127

10-300x225Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Δάσους Ταξιάρχη Χαλκιδικής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιοίκησης ∆άσους Ταξιάρχη που εδρεύει στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τα εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

  • Κωδ.1) ενός (1) εργάτη-εργάτριας για δασεργατικές δραστηριότητες, εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων, εργασίες κατασκευαστικής και οικοδομικής φύσης, γενικές τεχνικές εργασίες, επιδιορθώσεις, χειρισμός αλυσοπρίονου, ταξινομημένη αποθήκευση φορτίων καυσοξύλων κλπ και
  • Κωδ.2) ενός (1) εργάτη-εργάτριας, για εργασίες καθαρισμού των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όλων των κτιρίων του ∆ασαρχείου Ταξιάρχη και του συγκροτήματος Φοιτητών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας δυο όψεων ή άλλο δηµόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.

2. Τα κατά περίπτωση πιστοποιητικά δηµοτικότητας ή µόνιµης κατοικίας (για την απόδειξη εντοπιότητας).

3. Βεβαίωση εγγραφής στα µητρώα του ΟΑΕ∆ (για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας).

4. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήµου, συνοδευόµενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόµιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναµφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

5. Οι γονείς και τα τέκνα µονογονεϊκών οικογενειών πρέπει απαραιτήτως να ενηµερωθούν για τα δικαιολογητικά απόδειξης του σχετικού κριτηρίου ανάλογα την περίπτωση µονογονεϊκής οικογένειας στην οποία εµπίπτουν.

6. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δηµόσιου ή ευρύτερου δηµόσιου τοµέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009 στους οποίους έχει απασχοληθεί µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για την αντιµετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή διάρκειας δύο (2) µηνών για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών , καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) µήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του.Η εν λόγω υπεύθυνη δήλωση απαιτείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κώλυµα πρόσληψης λόγω υπέρβασης της οκτάµηνης απασχόλησης.

7. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση που χορηγείται από την υπηρεσία ή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ΙΟΙΚΗΣΗ ∆ΑΣΟΥΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΚ63100 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗΣ (τηλ. επικοινωνίας:2371094295).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στη ∆ΙΑΥΓΕΙΑ ή στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ασαρχείου Ταξιάρχη μαζί με το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης « 23-1-2015»

Για ολόκληρη την ανακοίνωση κάντε κλικ εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Εφαρμοστές Ψηφιακών Εκτυπώσεων
Μενού