Θέσεις Εργασίας στο Αρχαιολογικό Πάρκο Δερβενίου Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

arxaiologoi1Πρόσληψη τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες «Αποκατάσταση, συντήρηση, προστασία και ανάδειξη του Μακεδονικού Τάφου Μακρίδη στο Αρχαιολογικό Πάρκο Δερβενίου Θεσσαλονίκης» της ΕΦΑΠΕΘ.

2 ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου έναντι Ποσειδωνίου, Τ.Κ 546 46, Θεσσαλονίκη, (τηλ. επικοινωνίας : 2310.801-402) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΙΑΥΓΕΙΑ (www.diavgeia.gov.gr) και στο Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (www.yppo.gr) και πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 25-5-2015 έως και 29-5-2015 και κατά τις ώρες από 9.00π.μ έως 13.30 μ.μ).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να επισκεφτείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για σύμβουλους ακινήτων
Προηγούμενο άρθρο
Πρακτική άσκηση για νέους στην trivago
Μενού