Θέση αγρονόμου τοπογράφου στη ΔΕΗ Ημαθίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 139

images (11)Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών της Δ/ΝΣΗΣ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΔΥΗΠ)/ ΚΕΨΕ (Κλιμάκιο Επίβλεψης Κατασκευής Έργων) Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, που εδρεύει στο Νομό Ημαθίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 Π.Ε ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΓΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ(Τ1/Γ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ / ΥΗΣ ΣΦΗΚΙΑΣ-ΑΣ&ΜΑΤ&Ν Τ.Κ. 591 00 – ΒΕΡΟΙΑ Τ.Θ 150 , υπόψη κυρίας Ε. Μπαλτζή τηλέφωνο (23310 -44040 – 44 – 45).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2015 για τον ΥΗΣ Σφηκιάς – Ασωμάτων

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΟΤΕ: Προσλήψεις τεχνικών πεδίου σε Αττική, Μακεδονια, Πελοπόννησο, Κρητη, Θεσσαλία, Κυκλάδες
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στη ΔΕΗ Κερατέας-Λαυρίου
Μενού