Ναυαγοσωστες στο Δήμο Πατρεων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 167

naaaaaΤο ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός ήμου Πατρέων ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών του 5ου Θερινού ΚΑΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι δύο (2) μήνες, με την εξής ειδικότητα:

2 ΔΕ Ναυαγοσωστών

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, βεβαίωση ισοτιμίας αυτού από την αρμόδια ιεύθυνση
3. Φωτοαντίγραφο Άδειας Ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή, σε ισχύ.
4. Υπεύθυνη δήλωση κατά το Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία επιλέγονται.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης έχουν απασχοληθεί σε φορείς του δημοσίου ή ευρύτερου δημοσίου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009, με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
7. Βεβαιώσεις απόδειξης Εμπειρίας (εφόσον υπάρχει)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ΝΠ «Κοινωνικός Οργανισμός . Πατρέων» (Γούναρη 76 τηλ: 2610-390.975) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Ιωάννα Μαγκαφά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ΝΠ.

Πηγή : e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group
Προηγούμενο άρθρο
Κερδίζει έδαφος η εξ αποστάσεως εργασία
Μενού