Εικαστικός διαγωνισμός για νέους από το Heineken® TALENT LAB

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 142

heineken601Το 2015, η Heineken ανακυρήχθηκε Creative Marketer of the Year στοCannes Lions Festival of Creativity.

Η δίψα μας, όμως, για Δημιουργικότητα δεν σταματάει ποτέ.Γι’αυτό, φτιάχτηκετο Heineken® TALENT LAB. Ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να δώσει την ευκαιρία σε νέους δημιουργικούς, να ζήσουν το όνειρό τους & να δημιουργήσουν μια ενέργεια για τη Heineken που θα διεκδικήσει με τη σειρά της ένα βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!

Ξεκινάμε από λευκό καμβά και περιμένουμε να γεμίσει με νέες ιδέες.

Ψάχνουμε νέους 18 έως 25 ετών από τομείς όπως designcopywriting καιφωτογραφία ή ακόμα και μουσικήstreet ή performance art κ.λπ..

Αν είσαι ένας από αυτούς, συνέχισε να διαβάζεις!

Ποιος; Πού; Πότε;

Δήλωσε συμμετοχή στο https://heineken.workable.com/j/38BBAC1AEB επισυνάπτοντας το βιογραφικό σου και ένα link με δείγμα της δουλειάς σου (behance, portfolio, video κ.λπ.), για να είσαι ένας από τους 8 φιναλίστ.

Για τους 8 συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν, θα δημιουργηθεί ένα βίντεο συμμετοχής το οποίο θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για την τελική επιλογή των 2 νικητών από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Τον Σεπτέμβριο, η ομάδα των 10 ατόμων (2 από κάθε χώρα) θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για μία εβδομάδα, κατά την οποία θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στην εξής δημιουργική πρόκληση: να σκεφτούν και να δημιουργήσουν μια ενέργεια για την Υπεύθυνη Κατανάλωση Heineken, που θα διεκδικήσει βραβείο στο Cannes Lions Festival 2016!

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά
Μενού