31 θέσεις εργασίας στην Περιφερεια Ανατ. Μακεδονίας Θρακης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

images (1)Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 30-11-2015 (συνολικά 34 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού είκοσι επτά (31) ατόμων και ενός (1*) ατόμου (μέχρι 60 ημερομίσθια ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών στα πλαίσια του «Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το 2015»για τις εξής κατά αριθμό ειδικότητες:

  • 2 ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ
  • 6 ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ
  • 24 ΨΕΚΑΣΤΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, γρ. 7 απευθύνοντάς την στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου (τηλ. επικοινωνίας: 2551357198 Μητρουλάκη Δήμητρα .).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση Καραολή & Δημητρίου 40) και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Αλεξ/πολης, Σαμοθράκης, Σαπών-Μαρώνειας ( στην Ξυλαγανή και Σαπών) δηλ. από 25-06-2015 έως 01-07-2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες επισυνάπτοντας στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Φορέας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Τύπος Πράξης Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά Αρχεία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/Νομοί

 

Πηγή : e-dimosio.gr

Μενού