Έμειναν χωρίς χρήματα οι συνταξιούχοι χωρίς κάρτα – Τι είπε ο διοικητής του ΙΚΑ – Ποια λύση προτείνεται

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 133

συνταξειςΌποιοι δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη μέσω ΑΤΜ, ουσιαστικά αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν να πάρουν χρήματα και δεν θα μπορούν για μία τουλάχιστον εβδομάδα.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega ο διοικητής του ΙΚΑ Γιάννης Θεωνάς δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Το Ταμείο δεν γνώριζε το παραμικρό και δεν έχει έρθει σε συνεννόηση με τις τράπεζες.

Τι είπε ο κ. Θεωνάς: «Από την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 όλα τα χρήματα του ΙΚΑ και των άλλων οργανισμών τα χρήματα έχουν πιστωθεί. Εξαίρεση μόνο όσοι είναι ασφαλισμένοι στο ΤΑΠ-ΟΤΕ που πήγε η πληρωμή για σήμερα. Δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει και δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όσων δεν έχουν κάρτα αναλήψεων. Τώρα θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση με κάποιο τρόπο να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες εκείνοι άνθρωποι που δεν έχουν κάρτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες θα ανοίξουν κάποια υποκαταστήματα (ακούγεται για ένα στην Καλλιθέα) ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν κάποιοι από αυτούς τους συνταξιούχους.

Επίσης, ακούστηκε ότι όποιοι καταφέρουν να μπουν σε αυτά τα υποκαταστήματα θα μπορούν να λάβουν ολόκληρη τη σύνταξή τους και όχι μόνο 60 ευρώ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν συγκοινωνίες όσο διαρκεί το capital control
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές σε Εργοστάσιο Ζωοτροφών στα Μέγαρα Αττικής
Μενού