ΟΑΕΔ: Οδηγίες προς τους επιτυχόντες των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 171

ΟΑΕΔ_0_0_0Οδηγός για επιτυχόντες ωφελούμενους και επιβλέποντες Φορείς της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης» έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ, με αφορμή την ανάρτηση του οριστικού πίνακα κατάταξης ανέργων και του οριστικού πίνακα αποκλειόμενων ανέργων.

Σύμφωνα με τον «Οδηγό Εφαρμογής των διαδικασιών υπόδειξης, αντικατάστασης, προσλήψεων και καταβολής της επιχορήγησης, στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρόσκλησης για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Επιβλέποντες Φορείς 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης»:

Α) Με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων, οι επιτυχόντες ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο ΚΠΑ2 που ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας στον οποίο θα τοποθετηθούν (περισσότερες λεπτομέρειες στον Οδηγό Εφαρμογής).

Β) Δικαίωμα πρόσληψης από τους Επιβλέποντες Φορείς έχουν οι υποψήφιοι που έχουν ενταχθεί στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, μόνο εφόσον εξακολουθούν να διατηρούν την ιδιότητα του ανέργου κατά την υπόδειξή τους από τα ΚΠΑ2.

Γ) Τα ΚΠΑ2 στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας χορηγούν στους επιτυχόντες ωφελούμενους Συστατικό Σημείωμα που απευθύνεται προς τους Επιβλέποντες Φορείς πρόσληψης.

Δ) Ο Επιβλέπων Φορέας υποχρεούται να προβεί στην ηλεκτρονική αναγγελία πρόσληψης των ωφελουμένων επιτυχόντων, εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την εμφάνιση του ωφελούμενου στον Φορέα. Επισημαίνεται ότι οι επιτυχόντες ωφελούμενοι οφείλουν να προσκομίσουν στον Επιβλέποντα Φορέα όλα τα προβλεπόμενα από την Δημόσια Πρόσκληση Νο2/2015 δικαιολογητικά, για τα γενικά και τυχόν τυπικά προσόντα καθώς και τους τίτλους σπουδών, όπως αυτά περιγράφονται στο Κεφάλαιο 6 και τα Παραρτήματα I, II και III της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο2/2015.

Ε) Στην περίπτωση που οι επιτυχόντες ωφελούμενοι δεν προσλαμβάνονται με ευθύνη των Επιβλεπόντων Φορέων, τοποθετούνται, με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, σε αντίστοιχη θέση άλλου Επιβλέποντα Φορέα.

Κατεβάστε εδω τον οδηγό του ΟΑΕΔ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Εκπαιδευτικούς ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ
Μενού