Χωρίς παράβολα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για έκδοση ή αντικατάσταση αδειών άσκησης τεχνικών επαγγελμάτων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

jobred1Χωρίς παράβολα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για έκδοση ή αντικατάσταση αδειών άσκησης τεχνικών επαγγελμάτων, κατά τη διάρκεια ισχύος της τραπεζικής αργίας, ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειών θα δέχονται τις αιτήσεις και θα επιτρέπουν τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε εξετάσεις, χωρίς το αποδεικτικό καταβολής του αντίστοιχου παράβολου, το οποίο θα καταβάλλεται μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας προκειμένου να χορηγηθεί η άδεια.

Διευκρινίζεται ακόμη, ότι η διευκόλυνση αυτή δεν ισχύει σε περίπτωση δυνατότητας του υπόχρεου να εκπληρώσει τη σχετική του υποχρέωση με ηλεκτρονική τραπεζική συναλλαγή, και πως η μη καταβολή του παράβολου μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας, έχει ως συνέπεια την απόρριψη της αίτησης αντικατάστασης ή έκδοσης των αδειών και βεβαιώσεων αναγγελίας.

Παράλληλα, προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την παράταση της προθεσμίας αντικατάστασης επαγγελματικών αδειών κατά ένα έτος.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δωρεάν σπιρομετρήσεις από τον Δήμο Πειραιά
Προηγούμενο άρθρο
30.000 θέσεις για ταξίδια στο εσωτερικό με μόλις 19 ευρώ από την Aegean
Μενού