Θέσεις Εργασίας στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισµό ΄∆ΗΜΗΤΡΑ΄

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

Job_Board1-640x280Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 2878/14-07-2015 ΑΔΑ: 7ΙΡ1ΟΞ3Μ-Σ4Ζ Απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Διατήρηση γενετικού υλικού καπνού και διάθεση βασικού σπόρου των ποικιλιών καπνού που καλλιεργούνται στην Ελλάδα”.

Θέση 1: Πτυχιούχος Γεωτεχνικών επιστημών – (ΠΕ) ΓΕΩΠΟΝΟΣ και τριετή εμπειρία στη διαχείριση και παρακολούθηση ερευνητικών προγραμμάτων. Επίσης ο ανάδοχος απαιτείται να έχει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.

Θέση 2: Απόφοιτος ΤΕΙ Τεχνολόγος Γεωπονίας του τμήματος Φυτικής Παραγωγής και τριετή εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα και στην εγκατάσταση και παρακολούθηση πειραματικών αγρών. Επίσης ο ανάδοχος απαιτείται να έχει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.nagref.gr/

Πηγή : career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Φωτογράφους στην Αλεξανδρούπολη
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους Φαρμακείου στην Αττική
Μενού