Θέσεις Εργασίας για Πληροφορικάριους στο Άργος Ορεστικού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 289

ergasia1-300x156 (1)Το ΝΠΙΔ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Ορεστικού ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Ορεστικού για τη λειτουργία της δομής «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)» για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και συγκεκριμένα:

1 ΤΕ Πληροφορικής

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
3. Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΣΜΕ) του ΑΣΕΠ -ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ, παρ 2)
4. Βασικό τίτλο σπουδών στον οποίο να αναγράφεται, η ημερομηνία και το έτος κτήσης του. (Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτούνται τα δικαιολογητικά που ορίζονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΣΜΕ) του ΑΣΕΠ
5. Πιστοποιητικό παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς πληροφορικής από δημόσιο φορέα με αναφορά της διάρκειας του σε ώρες.
6. Απόδειξη ανεργίας (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΣΜΕ) του ΑΣΕΠ -ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ, παρ 10).
7. Τα κατά περίπτωση (π.χ. μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, απασχολούμενοι στο δημόσιο κ.λπ.) δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας όπως ακριβώς ορίζονται ανωτέρω στο ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Άργους Ορεστικού, για την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους Ορεστικού, Τ.Κ. 52200, Άργος Ορεστικό, υπόψιν κ. Μαυρίδη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 24670 42255).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να μεταβείτε στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Σχεδιαστές Απόφοιτοι ΤΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Επιστημονικούς Συνεργάτες στο Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε.
Μενού