Θέσεις Εργασίας για πωλητές στα καταστήματα Swarovski

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 113

swarovskiΗ Swarovski θεωρείται, παγκοσμίως, συνώνυμο της καινοτομίας και αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη διεθνή εταιρεία παραγωγής κρυστάλλου κοπής ενώ παράλληλα αποτελεί πηγή έμπνευσης διάσημων σχεδιαστών και αναρίθμητων καλλιτεχνών.

Σε ενδιαφέρει η μόδα και το lifestyle?

Αν ναι, σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος ενός από τα καταστήματά μας στην Αθήνα ως:

ΠΩΛΗΤΗΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ (Μερική Απασχόληση)

Τι να περιμένεις από εμάς:

Θα εργάζεσαι σε ένα συναρπαστικό χώρο μόδας, κοσμημάτων και αξεσουάρ όντας μέλος μιας ενθουσιώδης και δυναμικής ομάδας που προτείνει κοσμήματα και αξεσουάρ σε καταναλωτές εξυπηρετώντας τους με ευγενικό και φιλικό τρόπο. Θα σε ενημερώνουμε συνέχεια για τις νέες τάσεις της αγοράς και τις τεχνικές πωλήσεων και θα δημιουργούμε δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Απαιτήσεις

Τι προσδοκούμε από εσένα:

Να έχεις σχετική εμπειρία σε ανάλογη θέση σε μαγαζί λιανικής, να σου αρέσει η επικοινωνία, να μιλάς αγγλικά, να έχεις πάθος και ενθουσιασμό για το χώρο και τις εξελίξεις της μόδας. Να σε προσελκύουν ο φιλόδοξοι στόχοι και να σε εμπνέει η ομαδικότητα.

Σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας μας? Αν ναι, περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα στο jobs@careerinprogress.gr, αναγράφοντας στο θέμα τον Κωδικό (Πωλ.Λιανικής)

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού