Εφορεία αρχαιοτήτων Χανίων: 4 προσλήψεις (προκήρυξη)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

Researchers resume works at the base of an altar found in the former convent of St. UrsulaΑνακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και τεχνικού (ή, ελλείψει αυτού, βοηθητικού) προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών έργων αναστήλωσης και για χρονικό διάστημα έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.

Χωρίς τίτλο

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση «Υπόδειγμα 1» και να την υποβάλουν με συνημμένα τα νομίμως (όπου αυτά απαιτούνται) επικυρωμένα δικαιολογητικά που απαιτεί η ειδικότητα, είτε (i) αυτοπροσώπως, είτε (ii) με εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή), είτε (iii) ταχυδρομικά στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας στα Χανιά (Σουρμελή 24, Τ.Κ. 731 32, Χανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 2821053033), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, αρχομένης από την επομένη της καταχώρισης της παρούσας ανακοίνωσης πρόσληψης στο διαδικτυακό κόμβο ««ΔΙΑΥΓΕΙΑ»» (https:77diavgeia.gov.gr/), στο διαδικτυακό κόμβο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (http:77digitallibrary.yppo.gr7recruitments.aspx) καθώς, και στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.
Σημειώνεται ότι, ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 17η Σεπτεμβρίου έως και την 26η Σεπτεμβρίου 2015. Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία μας έως και την ημερομηνία λήξης υποβολής.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται -αυτοδικαίως και σε κάθε περίπτωση- ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:
1. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, δηλαδή, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα και με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή θα πρέπει να συνοδεύονται από επικυρωμένη επίσημη μετάφραση.
2. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Υπεύθυνη Δήλωση (του ν.159971986, άρθρο 8, παρ. 4) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, σύμφωνα με το «Υπόδειγμα 2» που ακολουθεί.
4. Για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας απαιτείται η προσκόμιση: • Για τους μισθωτούς του δημόσιου τομέα: α) Αναλυτική βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν να προσκομίσουν, εναλλακτικά, βεβαίωση του οικείου φορέα που απασχολήθηκαν, από την οποία να προκύπτουν, αναλυτικά, (i) η ειδικότητα πρόσληψης, (ii) η χρονική διάρκεια απασχόλησης, (in) το αντικείμενο απασχόλησης, και (iv) ο αριθμός των ημερομισθίων). β) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του υποψηφίου -εκτός από τις αιτήσεις «Υπόδειγμα 1» και «Υπόδειγμα 2», στην οποία να δηλώνονται επακριβώς (i) ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, και (ii) τα στοιχεία του εργοδότη (αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο) ή η επωνυμία της επιχείρησης (αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο) που απασχολήθηκε.

• Για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα:

α) Αναλυτική βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης.
β) Βεβαίωση του εργοδότη από την οποία να προκύπτουν (i) η ειδικότητα πρόσληψης, (ii) η χρονική διάρκεια απασχόλησης, και (iii) το αντικείμενο απασχόλησης.
γ) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του υποψηφίου -εκτός από τις αιτήσεις «Υπόδειγμα 1» και «Υπόδειγμα 2», στην οποία να δηλώνονται επακριβώς (i) ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, και (ii) τα στοιχεία του εργοδότη (αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο) ή η επωνυμία της επιχείρησης (αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο) που απασχολήθηκε.

• Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:

α) Αναλυτική βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης.
β) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του υποψηφίου -εκτός από τις αιτήσεις «Υπόδειγμα 1» και «Υπόδειγμα 2», στην οποία να δηλώνει ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες ή μελέτες ή έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας που επικαλείται για την πλήρωση της θέσης που αιτείται [να αναγράφονται κατά περίπτωση και αναλυτικά (i) ο εργοδότης (ii) η ειδικότητα-καθήκοντα (iii) η διάρκεια απασχόλησης (iv) το αντικείμενο απασχόλησης].
γ) Υποβολή σχετικών συμβάσεων ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που να καλύπτουν υποχρεωτικά (i) τη διάρκεια, και (ii) το είδος της εμπειρίας που επικαλείται για την πλήρωση της θέσης που αιτείται. Σημειώνεται ότι για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΔΕ γίνονται δεκτά και μοριοδοτούνται, επιπλέον, τα εξής:

• Δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΕΕΚ, δωδεκάμηνης, τουλάχιστον, φοίτησης ή δεύτερος τίτλος σπουδών σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης της εκπαιδευτικής βαθμίδας με τον τίτλο σπουδών που απαιτείται, σύμφωνα με την προκήρυξη.
• Πτυχίο ή δίπλωμα ξένης γλώσσας.

Σημειώνεται ότι, για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΥΕ γίνονται δεκτά και μοριοδοτούνται, επιπλέον, τα εξής:
• Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ (για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας).
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων.
• Για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας: (i) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή (ii) πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε).

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Συμβούλιο της Επικρατείας: Προχωρούν κανονικά οι κατ’ εξαίρεση προσλήψεις 32.433 ανέργων
Προηγούμενο άρθρο
ΣτΕ: Προσλήψεις 32.433 ανέργων μέσω ΟΑΕΔ και 2.620 σε Δημόσιο και ΟΤΑ (αναλυτικά)
Μενού