4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αποκορώνου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 141

Applying-Job-Outside-Field-Featured

Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης (ή, ελλείψει αυτών, βοηθητικού προσωπικού), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση Πύργου Αληδάκη (πρώην Δ. Κρυονερίδας) Δήμου Αποκορώνου».

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγων
  • 3 ΔΕ Εργατοτεχνιτών ή, ελλείψει αυτών, ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση «Υπόδειγμα 1» και να την υποβάλουν με συνημμένα τα νομίμως (όπου αυτά απαιτούνται) επικυρωμένα δικαιολογητικά που απαιτεί η ειδικότητα, είτε (i) αυτοπροσώπως, είτε (ii) με εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή), είτε (iii) ταχυδρομικά στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας στα Χανιά (Σουρμελή 24, Τ.Κ. 731 32, Χανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 2821053033), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, αρχομένης από την επομένη της καταχώρισης της παρούσας ανακοίνωσης πρόσληψης στο διαδικτυακό κόμβο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (https://diavgeia.gov.gr/), στο διαδικτυακό κόμβο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ (http://digitallibrary.yppo.gr/recruitments.aspx) καθώς, και στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι, ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 17η Σεπτεμβρίου έως και την 26η Σεπτεμβρίου 2015. Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία μας έως και την ημερομηνία λήξης υποβολής.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται -αυτοδικαίως και σε κάθε περίπτωση- ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Φορέας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Τύπος Πράξης Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων με διαγωνισμό ή επιλογή στις οποίες περιλαμβάνονται και οι προκηρύξεις για επιλογή και πλήρωση θέσεων διευθυντικών στελεχών των ΝΠΔΔ, φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, και των επιχειρήσεων και φορέων των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού
Σχετικά Αρχεία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/Νομοί Νομός Χανίων
Έντυπα

Πηγή:www.e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υπ. Παιδείας: Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα καλυφθούν τα κενά στα σχολεία
Προηγούμενο άρθρο
ΔΕΗ: 4 θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία
Μενού