Θέσεις Εργασίας για Μηχανικούς στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 120

ergatika atiximataΜηχανικός, ζητείται, για part time εργασία σε online κατάστημα, στη διακίνηση των προϊόντων, κοντά στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Απαιτείται άριστη γνώση Η/Υ. Παρακαλούμε εκφράστε το ενδιαφέρον σας στο hr@modaqueen.gr(link sends e-mail)

Ζητείται από μελετητική-τεχνική εταιρία στο Γαλάτσι, Πολιτικός Μηχανικός με αντικείμενο απασχόλησης ως επιβλέπων μηχανικός & μελετητής. Απαιτούμενα προσόντα: Δίπλωμα οδήγησης, καλή γνώση αγγλικών & Η/Υ, προϋπηρεσία 3 έτη σε εργοτάξια. Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: tzimasg@technikiapopsi.gr(link sends e-mail), υπ’όψιν: κ. Τζήμα Γιάννη.

Πολιτικός Μηχανικός με 15ετή εμπειρία στην επίβλεψη και διαχείριση έργων. Κύρια καθήκοντα η οργάνωση και ο συντονισμός των συνεργείων και η τήρηση του ημερήσιου προγράμματος. Υπεύθυνος για τις επιμετρήσεις και τη σύνταξη των λογαριασμών για τις πιστοποιήσεις των έργων. Email: ntoufexi.v@gmail.com(link sends e-mail)

Τοπογράφος ή Τεχνολόγος Μηχανικός ζητείται από τεχνική εταιρεία δημοσίων έργων, για πλήρη απασχόληση, με 8ετή εμπειρία.- Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: ntoufexi.v@gmail.com

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Πανεπιστημιακό Υπότροφο στο Τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ.
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Εργοθεραπευτές στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων Θεσσαλονίκης
Μενού