Θέσεις Εργασίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 123

pracaΗ Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος «Οικονομική Διαχείριση Προγραμμάτων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Δι.Πα.Ε», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου στα αντικείμενα:

1. Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη και λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και στο σχεδιασμό και στη διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
2. Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη της λειτουργίας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Έργων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας, καθώς και του ηλεκτρονικού υπολογιστικού εξοπλισμού του.
3. Επιστημονικό Προσωπικό για την παρακολούθηση και διαχείριση των οικονομικών στοιχείων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και τήρηση υποχρεώσεων προς τρίτους (Δημόσιους Φορείς και ιδιωτικούς φορείς).
4. Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης οικονομικών στοιχείων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευναςκαι τήρηση υποχρεώσεών του προς λοιπούς Δημόσιους Φορείς και Φορείς Χρηματοδότησης.
5. Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας σε θέματα οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης ερευνητικών –αναπτυξιακών προγραμμάτων.
6. Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου διαχείρισης οικονομικών στοιχείων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και τήρηση υποχρεώσεών του προς τρίτους.
7. Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών νομικών υπηρεσιών στον Ειδικό Λογαριασμό Έρευνας.
8. Επιστημονικό Προσωπικό για την υποστήριξη της λειτουργίας της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κκ. Άννα Παπαδοπούλου (τηλ. 2310807551, e-mail: a.papadopoulou@ihu.edu.gr(link sends e-mail)) και Ιωάννη Γιοβανάκη (τηλ. 2310807554, e-mail:i.giovanakis@ihu.edu.gr(link sends e-mail)).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.ihu.edu.gr

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Βοηθός Λογιστή στο λογιστικό γραφείο “Κυρίτση” (Αττική)
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης
Μενού