Θέσεις Εργασίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

30d68e1Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους -ΙΝΕ ΓΣΕΕ -ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – Στέγη Βιομηχανίας -ΙΝΣΕΤΕ μετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινής δράσης υπό τον τίτλο «Δράσεις των κοινωνικών εταίρων για την αναγνώριση και πρόγνωση αναγκών δεξιοτήτων στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Διάγνωσης αναγκών της αγοράς εργασίας» στο πλαίσιο του ΕΠ ΑΝΑΔ 2007-2013» η οποία συγχρηματοδοτείται από Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το υποέργο 7 «Συντονισμός και επιστημονική υποστήριξη του έργου» της πράξης αφορά τον συντονισμό και τη διοίκηση του συνολικού έργου με σκοπό την αποτελεσματική εκπλήρωση των στόχων του. Στο πλαίσιο του παραπάνω υποέργου, η Ε.Σ.Ε.Ε. προτίθεται να συνεργαστεί με έναν (1) επιστημονικό συνεργάτη με σύμβασηέργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/06).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω ελάχιστα προσόντα:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 520038/06
1. Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών σχολών
2. Μεταπτυχιακός τίτλος
3. Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε θέσεις οργάνωσης, διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, κατάρτισης προσωπικούκαι θέματα οργανωσιακής συμπεριφοράς

Για τυχόν διευκρινήσεις οι υποψήφιοι μπορούννα απευθύνονται στην κα Γούναρη Δήμητρα (e-mail: dgounari@esee.gr(link sends e-mail)).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.esee.gr

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ΤΕΙ Πειραιά
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας
Μενού