Θέσεις Εργασίας για Ψυχιάτρους/Παιδοψυχιάτρους & Εργοθεραπευτές στην ‘Μέριμνα’ (Πάτρα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 146

135175-header-compressedΤο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο ‘ΜΕΡΙΜΝΑ’ προκηρύσσει 1 θέση Ψυχιάτρου-Παιδοψυχιάτρου και μία 1 θέση Εργοθεραπευτή και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση με δικαιολογητικά Ειδίκευσης για την θέση που θα αιτηθούν καθώς και Βιογραφικό Σημείωμα.

– Ο Ιατρός ειδικότητας Ψυχιάτρου-Παιδοψυχιάτρου θα απασχοληθεί για την κάλυψη της Θέσης του Επιστημονικού Διευθυντή του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας του Ιδρύματος Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών. Οι τρόποι συνεργασίας θα συζητηθούν στην συνέντευξη.

– Ο Εργοθεραπευτής θα απασχοληθεί ως εξωτερικός συνεργάτης για τις δομές του Κέντρου με Σύμβαση Έργου Ορισμένου Χρόνου (μέχρι 31 Ιουλίου 2016). Θα αξιολογηθεί η εργασιακή εμπειρία με ΑμεΑ.

Της πρόσληψης θα προηγηθεί συνέντευξη με τους ενδιαφερόμενους.

Οι αιτήσεις με τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα επικυρωμένα δικαιολογητικά – προϋπηρεσία κ.α. θα κατατίθενται στην Γραμματεία του ” ΜΕΡΙΜΝΑ” στο Άλσος Γηροκομείου Πατρών, μέχρι την 23η Οκτωβρίου 2015 κάθε εργάσιμη μέρα και ώρες 09:00 – 14:00. Επίσης, μπορούν να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή που να έχει ταχυδρομηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2610221946 και 2610272988.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογοθεραπευτές ή Λογοπεδικούς στην “Αυλή του κόσμου” (Αττική)
Μενού