Θέσεις Εργασίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 142

2012315175345_etairiaΗ Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος «Διαχείριση 25% των διδάκτρων των ΠΜΣ του Δι.Πα.Ε», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου εξωτερικούς συνεργάτες (φυσικά πρόσωπα) για παροχή έργου στα αντικείμενα

1. Επιστημονικό προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Programme Manager) της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
2. Επιστημονικό προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ProgrammeManager) της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
3. Επιστημονικό προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Programme Manager) της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
4. Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου του Τμήματος Διαχείρισης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (IT Department) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
5. Τρεις (3) θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού για την παροχή υπηρεσιών στο Τμήμα Διαχείρισης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (IT Department) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
6. Επιστημονικό Προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών στο Γραφείο Διασύνδεσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος σε θέματα που αφορούν στη συμβουλευτική υποστήριξη των φοιτητών, στο σχεδιασμό της μελλοντικής τους σταδιοδρομίας και της επαγγελματικής τους απασχόλησης και την αποτελεσματική σύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας.
7. Τέσσερις (4) θέσεις για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (Course Officer) των Σχολών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
8. Επιστημονικό Προσωπικό για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (Τravel Support -Course Office) των Σχολών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
9. Δύο (2) θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Marketing Manager) για την υποστήριξη της διαχείρισης και εφαρμογής λειτουργιών μάρκετινγκ, διαφήμισης και επικοινωνίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
10. Μία (1) θέση Υπεύθυνου Γραφιστικού Σχεδιασμού και Web Design.
11. Μία (1) θέση για την παροχή υπηρεσιών Υπεύθυνου Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ∆ι.Πα.Ε.
12. Μία (1) θέση για την παροχή υπηρεσιών Συντήρησης και λειτουργίας κτιριακών εγκαταστάσεων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ. Δέσποινα Ζιώγα(τηλ. 2310474564, e-mail: d.zioga@ihu.edu.gr(link sends e-mail)) και Μαριέττα Ρουκανά. (τηλ. 2310474575, e-mail:roukana.margieta@gmail.com(link sends e-mail))

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ΑΠΘ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Μενού