ΑΣΕΠ: Ζητά από τους αδιόριστους επιτυχόντες να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 133

ImageHandler1-1560x690_cΣτο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του έτους 2016, λαμβανομένης υπόψη και της διαμορφούμενης δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) καλεί όλους τους επιτυχόντες σε θέσεις ειδικοτήτων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) που δεν έχουν ακόμη διοριστεί, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 έως και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, προκειμένου να καταγράψουν/επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

Η πρόσκληση αφορά στους επιτυχόντες ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ και ΥΕ που δεν έχουν ακόμη διοριστεί και οι οποίοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων (υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ), οι οποίοι δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά, καθώς και αυτοί για τους οποίους έχει εκδοθεί απόφαση διάθεσης από το ΑΣΕΠ για την αντικατάσταση – αναπλήρωση διοριστέων από 1η Ιανουαρίου 2009 και έπειτα.

Επιπλέον, η πρόσκληση αυτή αφορά και τους αδιόριστους – επιτυχόντες της αρ. 8/1997 προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 45/3.11.1997) για την πλήρωση 2353 θέσεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Νομικά Πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι επιτυχόντες, προκειμένου να καταγράψουν/επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους πρέπει προηγουμένως να εγγραφούν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Πηγή: aftodioikisi.gr

.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Απλήρωτοι εργαζόμενοι – Ποια τα δικαιώματά τους
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας Οικονομολόγους σε Γραφείο Οικονομικών Συμβούλων (Σέρρες)
Μενού