Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 141

JobSites.Feat_1Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ3567 και τίτλο «ΘΑΛΗΣ –Πανεπιστήμιο Κρήτης –Αυθόρμητη ανάπτυξη,ιδιότητες και διατάξεις νανονημάτων των ημιαγωγών ΙΙΙ-V» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Καθηγητής/τρια Α ́ ή Β ́βαθμίδας Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Ερευνητής/τρια Α ́ ή Β ́ βαθμίδας Ερευνητικού κέντρου της χώρας. Εξαιρούνται τα εμπλεκόμενα στην πρόταση Ιδρύματα, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
– Ερευνητικό έργο σε άμεση συνάφεια με το έργο, και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της πειραματικής έρευνας ημιαγώγιμων υλικών, ετεροδομών, νανοδομών και διατάξαεων.
– Εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου επιστημονικού δυναμικού
– Ενεργό συμμετοχή σε ερευνητικά έργα.

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων και ενστάσεων:
Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, Θωμάκης Ζαφείριος, τηλ.:2810393166, e-mail: thomakis@uoc.gr(link sends e-mail)

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: Καθ. Αλέξανδρος Γεωργακίλας, τηλ. 2810-394104, e-mail: alexandr@physics.uoc.gr(link sends e-mail)

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.elke.uoc.gr

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Οδηγό -Μεταφορέα σε ΜΚΟ στον Πύργο
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Οδηγό στην ALVEK Ηλιάδης Α.Ε. (Ξάνθη)
Μενού