Μόνιμες προκηρύξεις μέσα στο Νοέμβριο για 1.269 θέσεις στο Δήμοσιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 136

jobactive-2Με νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, ανοίγουν μέσα στον Νοέμβριο διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο, με υποψήφιους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. Οι τέσσερις έχουν ήδη προκηρυχθεί από τον ΑΣΕΠ και αφορούν:

  • Την προκήρυξη 4Κ/2015 που αφορά 226 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για κάλυψη θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Η προκήρυξη έχει εκδοθεί και οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2 Νοεμβρίου.
  • Την προκήρυξη 5Κ/2015 για 690 θέσεις Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (374 ΤΕ και 316 ΔΕ) σε νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ.
  • Την Προκήρυξη 1Γ/2015 για την πλήρωση τριάντα δυο (32) θέσεων μονίμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Αττική, την Κω, τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και στο Ηράκλειο Κρήτης, με γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
  • Την υπό έκδοση προκήρυξη 1Δ/2015 που αφορά τη στελέχωση, Δήμων της χώρας καθώς και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί.
  • To επόμενο διαστημα το ΑΣΕΠ θα ανακοινωσει και δευτερη προκηρυξη «κλειστου» τυπου για 151 μονιμους σε φορείς του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να εκδοθεί και προκήρυξη για την εισαγωγή 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών), στο Λιμενικό Σώμα και Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ταυτόχρονα με διαδικασίες εξπρές αρχίζουν οι προσλήψεις 798 ατόμων, εποχικό προσωπικό, σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΟΤΑ, μουσεία και Παιδικούς σταθμούς.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέα εξ΄ αποστάσεως Μεταπτυχιακά με ειδικές τιμές για Έλληνες Φοιτητές από 213 €/μάθημα.
Προηγούμενο άρθρο
ΔΕΗ: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για νυχτερινό ρεύμα
Μενού