Θέση Εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στον ξενώνα «ΊΡΙΣ» στην Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 157

shutterstock_218033521Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Απόκατάστασης Ασθενών ( Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.), Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, αναζητά ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΕ/ΤΕ για τον Ξενώνα Ευόσμου «ΊΡΙΣ»:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητας τους με τα δικαιολογητικά και το βιογραφικό τους σημείωμα:

Ταχυδρομικά (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση Γιαννιτσών 31 & Κυρίλλου, Κτίριο Αλέξανδρος α΄όροφος Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη.

Με την ένδειξη:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (Μ.Ψ.Υ.) ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΊΡΙΣ» ΣΤΟ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ MIS 448090 / ΥΠ 2 ΤΗΣ Ε.Ψ.Υ.Κ.Α..

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 10.30΄- 13.30΄ στο τηλ. 2310511207.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 06/11/2015 λήγει την 23/11/2015. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κριτήρια της τελικής επιλογής θα είναι:
Το βιογραφικό σημείωμα του/της Υποψηφίου
Η εμπειρία του/της στον «χώρο» της ψυχικής υγείας – πρόνοια
Η προφορική συνέντευξη με την επιτροπή. (Στη συνέντευξη θα συνεκτιμηθούν όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.)
Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια.

Επισυναπτόμενο αρχείο:
Μενού